Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
Térgeometria


Slide42.JPG

Találkozások több dimenzióban. Világegyetemünk ismert szerkezete ősi ábrázolásokon keresztül bemutatva! Világunk szinte minden táján megtalálható szent jelképrendszer. Kapcsolat a modern tudomány és az ősi tudás között a halmazállapot-változásokon és a szakrális geometrián keresztül.

7 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2012. Szeptember 17., 29 kapcsolt kép, 36 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1878

Szakrális geometria - Ősi kultúrák közös gyökerek


1964934_564785313640292_257326877_n.jpg

Segítségével kiterjeszthető az emberi gondolkodás, könnyebb megérteni a modern tudományt, és a különböző tudományos elméleteket. Lásd pl.: Húrelméletek és „M” elmélet melyek szerint nem csak az általunk megélt 3+1 dimenzió létezik, hanem 11, 12, illetve 26. Ezek az elméletek általában nem számolnak a filozófiai aspektusokkal, mint például: ha a különböző dimenziók érintkeznek illetve bármilyen hatással vannak egymásra, akkor nem érdemes számolni őket, hiszen változásukból adódóan megszámlálhatatlanok. Az intelligencia és az idő hatására megváltozó anyagi tér illetve a megfigyelő tudatos léte is újabb kérdéseket vet fel.
A szent geometria az egyetemes tudás megértéséhez viszi közelebb tanulmányozóját. Az egész szent ábrázolásmód magyarul olvasható a rovás jelkészlettel! Ezért volt hát betiltva 1000 évig és ezért szeretné most is betiltani sok kabbalista politikus!

1 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2014. Október 31., 965 kapcsolt kép, 966 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 8688

Szupravezetők: tökéletes mikroszerkezetű anyagok


SEM_image_of_YBa2Cu3O7-d_crystals_with_some_flux_sticking_on_the_surface.jpg

A szupravezetők olyan tökéletes mikroszerkezetű anyagok melyek ellenállás nélkül vezetik az elektromosságot. A helyi gravitációs mező megváltoztatásához kötődő kísérletekhez és energiatároláshoz egyaránt felhasználhatók.
Tökéletes kristályszerkezetek. KRST: KRISTály Király...

20 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2010. December 14., 4 kapcsolt kép, 24 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1063

Dodekaéder kristályok


Trapezohedral-Crystals-of-Spessartine-with-Dodecahedral-Modifications.jpg

Dodekaédert és más szabályos testeket alkotó ásványok és oxidok. A kristályok szervetlenek, de a szerves élet elképzelhetetlen nélkülük. Szakrális geometria.


33 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2015. November 4., 3 kapcsolt kép, 36 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 1747

13 album 4 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!