Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A hang láthatóvá tétele: Az ősi szakrális tudás és a legmodernebb tudomány találkozása


85ac375ee24008fda8923ccb6e915f55.jpg

Hang keltette formák (cymatics), maja naptár, templomi ablakok, és a CERN részecskegyorsító képei az atom alatti parányvilágból... Válogatás a hanggal létrehozott formák világából. A hanghullámok vizuális megjelenítése több ezer évre vezethető vissza. A legmodernebb technológiák az anyag lebegtetésére, sőt atomok rendezésére is használják!
Afrikai törzsek több mint ezer éve használják a dobot és növényi magvakat vagy finom port formák előhívására. (Ez esetben a dob mint hangszóró működött, a külső hangokat a "doboz" erősítette fel.) Varázsláshoz, jósláshoz alkalmazták (abrak a dobra vagy ábrák a dobra). Leonardo Da Vinci (1452-1519) és több neves személyiség is foglalkozik a témával. Állóhullámok 3 dimenzióban lebegtetik az anyagot (tudományos kísérlet); Hanghullámokkal pozicionált nano-vezetékek alkotják a legmodernebb szenzorokat...

2 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2016. Július 29., 18 kapcsolt kép, 20 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4377

Ornamentika és szakrális geometria


Pompei_3.jpg

Jelrendszerek és összefüggéseik a világ minden tájáról.

162 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2011. Március 23.
Az albumot ennyiszer nézték meg: 4683

A fény és az anyag alapszerkezete


sujtas1.jpg

Sokaknak megdöbbentő lehet, hogy az ősi filozófiai és vallásos irányzatok, a természetet és embert tisztelő kultúrák díszítőművészetei hogyan kapcsolódnak a modern tudományhoz. A szakrális geometria alapjain keresztül ismerkedhetünk meg az anyag energia-szerkezetével. Teljes periódusos rendszer tárul elénk összefüggéseiben és mozgásban. Atom és atommag szerkezetek periódusos rendszerben ábrázolva. Magfizika, szimbólumrendszerek találkozása több dimenzióban.
Basic Structures of Matter Theory

34 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2016. Április 7., 26 kapcsolt kép, 60 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 3082

Egy Ős - Egy az Isten ligatúra


szlavok-legosibb-irott-emleke-ZographensisColour.jpg

Előtűnt a szent jel az ősi szláv Biblián - Egy Ős - Egy az Isten! Ősi rovás jelkészlettel olvasható szimbólumvilág! Kirgiz hagyományőrzés - Sirkő al-Ghaliya-ban; Ne nyúlj bele a genetikába! - A sejtosztódás (mitózis) szakaszai tárulnak elénk tudományos képeken és kisfilmeken keresztül. Ez a jelképrendszer megtalálható ősi szent helyeken, barlangrajzokon, kőtáblákon, királyi és település-címereken, templomokban, minden kontinensen...

4 fájl, utolsó feltöltés ekkor: 2018. Február 8., 64 kapcsolt kép, 68 fájl összesen
Az albumot ennyiszer nézték meg: 3299

16 album 4 oldalon 1
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!