Világbiztonság

Nyílt Társaság

A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A Táltoskirály tanítása - Egyedül is játszható, jobb agyféltekés társasjáték. Őseink hitvilága, a nyelvi gyökrendszer és a tudomány képeinek rejtett összefüggései, a képi gondolkodás fejlesztése! A mozgó fényre kattintva!
A teljes méretű képhez kattints ide

"Jó" (összerovás - ligatúra) - A rejtett ősi tudásba avat be! A kör közepén ponttal a Nap legegyszerűbb ősi szimbóluma

A teremtést jelképezi. A fény megjelenését szimbolizálja. Magában foglalja a Naprendszert és azon belül a Föld helyzetét is, az élhető területre vonatkozóan. A szén alapú életet tekintve egy él-es területről van szó, hiszen a finomra hangolt Univerzumban csak egy nagyon kis tartományban maradhat fenn az élet.
Gondoljunk csak arra, hogy a gravitáció, a hőmérséklet és a nyomás, valamint a különböző sugárzások értékei között milyen egyensúlynak kell fennállnia ahhoz, hogy egy szén alapú testben létezzünk.

A kör közepén ponttal ma az LY-nak van megfeleltetve, de hangalakilag teljesen azonos a J-vel. A Lyukat is jelenti, de a térben is, nem csak síkban. Tehát a Nap egy lyuk ami az anyagi világból nem a semmire hanem a mindenre nyílik.

A kör és a középpont között egy aranymetszés arányú spirált és egy szikrát láthatunk.

Az Életmag szerkesztésekor a Teremtés első napjának felel meg:Kisfilm:Folyt. lentebb!


Böngészhető, képi kulcsszavak
Első nap(4); Fibonacci(95); Teremtés(16); aranymetszés(40); fény(96); jinjang(9); (12); kör(359); kör közepén pont(21); ligatúra(36); mag(103); rovás(237); rovás-ly(62); rovás-lyó(13); rovás-ó(33); spirál(340); szakrális geometria(953); szikra(14); összerovás(63);
4-ik-dimenzio.jpg szakralis1.jpg metatroncube.jpg
. FORRÁS - FILE-INFO (A kép és a hozzá tartozó leírás, valamint a kattintható kulcsszavak, egy intelligens képtár részét képezik. A képi hasonlóságok böngészhetők, a körberajzolt jelképek* illetve kattintható kulcsszavak segítségével. * Ha "körberajzolt" kulccsal van jelölve)
Fájlinformáció
Fájlnév:szakralis1.jpg
Album neve:RCHARD / Összerovás: jó (lyó, oly jó)
Szavazat (8 szavazat):9999999999(Részletek mutatása)
Kulcsszavak:rovás / összerovás / ligatúra / / rovás-ly / rovás-ó / spirál / jinjang / aranymetszés / Fibonacci / szikra / szakrális geometria / Teremtés / Első nap / kör közepén pont / kör / Teremtés napjai rovással / fény / rovás-lyó / mag
Leírás (forrás url):IEOIE
Fájlméret:13 KiB
Hozzáadva:2013. Április 17.
Képfelbontás:430 x 334 pixel
Megjelenítve:3166 alkalommal
Közvetlen webcím:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=20728
Kedvencek:Hozzáadás kedvencekhez

Hozzászólás küldése
Névtelen hozzászólás nem engedélyezett. Lépj be, ha írni szeretnél

Hozzászólás 1 írt ide: 5, erről: 5
Oldal: 1

RCHARD   [2017. Január 16. 11:29-kor]
Új! A Táltoskirály tanítása a rovásíráson kívül, az ősi jelképek jeletését is bemutatja:

A TÁLTOSKIRÁLY TANÍTÁSA - KÓDFEJTŐ TÁRSASJÁTÉK ITT MEGRENDELHETŐ!
RCHARD   [2017. Január 13. 12:41-kor]
A csillagok kialakulása ugyanúgy néz ki, mint egy nagyságrenddel nagyobban a galaxis...

RCHARD   [2016. Február 9. 20:07-kor]
"Jó" (összerovás - ligatúra) - A rejtett ősi tudásba avat be! A kör közepén ponttal a Nap legegyszerűbb ősi szimbóluma.
Ó - az aranyarányú spirál. Mag körül a kör: LY. Együtt kimondva: Jó. Oda-vissza mint a legősibb szent szavainknál: Oly Jó. Ez a különböző spirituális irányzatokat összefogó szakrális geometriában az első nap, illetve első Nap (nagy betűvel, mint égitest) szimbóluma is.
Ezzel a rendszerrel tudjuk olvasni a téridő szerkezetét, a templomok, mecsetek, zsinagógák, sztúpák, ősi törzsi helyek és kopjafák rejtett üzeneteit. Ezek a többszintű ábrázolások beavatnak a több-dimenziós képi gondolkodásba, a 4. dimenzió fogalmának megértése felé visznek. Egy 3D-s tárgynak 3 db 2 dimenziós vetülete van. Egy 4D-s tárgynak először 3D-s vetületei vannak...
RCHARD   [2013. Április 26. 08:54-kor]
Szent (szakrális) geometria. Az Élet-magjának szerkezete, szabályos testek, téridő, dimenziók.
Zene: Brahms, Magyar tánc 5., animáció: IEOIE
Sacred Geometry animation by IEOIE, Music: Brahms, Hungarian Dance No. 5
Életmag - Seed of Life - Sacred Geometry - Flower of Life, Az Élet-virága
A szakrális geometriát a különböző szent ábrázolásokban és az építészetben is megfigyelhetjük. Ez az értékrendszer visszavezet bennünket a történelem előtti időkbe, ahol a maga sokszínűségében egy univerzális emberi kultúrát jelenít meg előttünk. A szakrális arányok és ábrázolások a Föld számos szent helyén ma is megtalálhatók. Talán úgy érthető meg a legkönnyebben mint egy világnézet ami a szimbolikus egyezések alapján mutatja be a különböző kultúrák közös gyökereit. Vallásos szimbólum-rendszerek összefüggései, magában foglalva a végtelent, a tér-időt, az intelligenciát és megjelenési formáit. Az általánosan elfogadott nézet szerint a geometria és a matematikai arányosság megtalálható a hullámokban (a zenében, a fényben, stb) így a kozmológiában is.

Segítségével kiterjeszthető az emberi gondolkodás, könnyebb megérteni a modern tudományt, és a különböző tudományos elméleteket. Lásd pl.: Húrelméletek és „M" elmélet melyek szerint nem csak az általunk megélt 3+1 dimenzió létezik, hanem 11, 12, illetve 26. Ezek az elméletek általában nem számolnak a filozófiai aspektusokkal, mint például: ha a különböző dimenziók érintkeznek illetve bármilyen hatással vannak egymásra, akkor nem érdemes számolni őket, hiszen változásukból adódóan megszámlálhatatlanok. Az intelligencia és az idő hatására megváltozó anyagi tér illetve a megfigyelő tudatos léte is újabb kérdéseket vet fel.
A szent geometria az egyetemes tudás megértéséhez viszi közelebb tanulmányozóját. Bővebben: http://szentgeometria.hu
http://vilagbiztonsag.hu

RCHARD   [2013. Április 16. 15:35-kor]
Élet magja (hét körből álló szent ábrázolás)

Magyar rovás jelkészlettel olvasható a szerkesztése! Ez külföldön tiltott tudásnak számít, mert ha köztudott lenne, az gazdasági előnyökkel járna az ország számára!!!
Pedig népművészetünk szerves részét képezi és itt különös figyelmet kell szentelni a szervesnek!

A nemzetközi ezotéria és miszticizmus alapja. A nemzetközi porondon a magyar hagyományőrzés sajnos tiltott gyümölcsnek számít. Az ősi tudás mely bemutatja a kristályszerkezeteket, az anyagi világ összefüggéseit, a hozzá kapcsolt magyar népművészet nélkül csupán a testiség nélküli intelligenciát képviseli.
Ebben a formájában a titkos társaságok tudásának alapja is. A magyar motívumrendszeren keresztül nem csak nevében él (Élet magja, Élet virága, stb.), hanem valóban szervessé, élővé válik. Az Élet-fája és a Tudás-fája egyben adja az Égig érő fát! Ez ennek a tanítási rendszernek a legnagyobb mondanivalója, ami a külföldi miszticizmusban hiányosan van ábrázolva. A természet tiszteletének, és a kozmikus intelligenciának a találkozása.
Híres előadóművészek, politikusok, filmrendezők és üzletemberek kedvelt témája a kabbala mely ezt a tudást szinte élettelenül dolgozza fel. Az élő minőséget eltúlzottan, szabados szexualitással de vallásos megjelenítéssel vegyítve viszik a rendszerbe (lásd pl. a "Madonna" nevű énekesnő aki saját bevallása szerint követi ezeket az eltorzított tanokat.)
Sajnos jócskán befolyásolja még a gazdasági életet is. Magyarországon még titkosszolgálatok is foglalkoznak a témával, hiszen a miszticizmus minden "magasan művelt" társaságban téma (lásd pl. a volt "kormányzati jósdát").
A leglényegesebb feladat ezt a tudást valódi ősiségében az élő motívumrendszerekkel együtt bemutatni. A hozzá tartozó értékrenddel együtt, amit a szkíta-hun erkölcsiség fogalmaz meg.
A sejtosztódás képi megjelenítése a magyar ősi szavakkal együtt kimondva gyógyító erejű!
Fontos összefüggések videókon keresztül is szemléltetve: http://www.vilagbiztonsag.hu/fejleszt/szakralis/egy-s.html

Élet magja, Élet virága, szabályos testek, Metatron kocka
Az öt szabályos test rendszere, Brahms: Magyar tánc No. 5 Magyar táncok (1869 és 1880) - zongoraművek négy kézre.
Elemek-Tér-Idő-Modellek mozgásban. Halmazállapot változások.
A kép és zene változásának matematikai hasonlósága nem véletlen, a csárdás táncról van szó. A 3 dimenziós térben matematikai értelemben 5 szabályos test létezik. Természetesen ezekből is végtelen van, de be kell vezetni a számoláshoz több dimenziót. Magyarul: az érzékelő számára csak modellezés, vagy fantázia segítségével megjelenő valóság. A Metatron-kocka időben változó szabályos testek átformálása. A Végtelen különböző megközelítései a kör négyszögesítésén (Pi) és a "Jó"- jelen (Fibonacci, "Fí" spirál) keresztül. Kulturális nyomozás a hozzászólásokban!Hozzászólás 1 írt ide: 5, erről: 5
Oldal: 1