Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810352 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

PDF Nyomtatás E-mail

Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság

Magánnyomozó Iroda - Ügyvédi, jogi képviselet - Vagyonvédelem -
Személyvédelem

Célunk a nyílt társadalom megvalósítása és a magántitok védelmének megerősítése!

Kiváló szakmai tapasztalattal, magyarországi és külföldi referenciákkal egyaránt rendelkező magánnyomozókkal, valamint személy- és vagyonvédelemre szakosodott kollégáinkkal állunk magánszemélyek és cégek rendelkezésére. Akár azonnali rendelkezésre állás. Kérésre speciális, mentális és fizikai képzésben részesítjük megbízóinkat.* Adós felkutatás; Ügyvédi, jogi képviselet; Eltűnt személyek felkutatása; Fegyveres biztonsági szolgálat; Partnerhűség; Tanú védelem; Titkos követés.
Szolgáltatásunk alapfeltétele a teljes diszkréció és jellemzője a kiemelkedő ár-teljesítmény arány.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kérésére kollégánk személyesen felkeresi Önt.


e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hagyományőrző Információ Technológia - Adatvédelmi szaktanácsadás

Informatikai rendszerek, hálózati biztonság, fizikai biztonság -ellenőrzése, betörésvédelem, lehallgatástól való védelem, szaktanácsadás.

Hagyományőrző Információ Technológia (A humán kulturális evolúció és a technológiai különösség - szingularitás modellezése és a feladatok jellegéből adódó elindítása)

Elektromos zajterhelés mérés, illegálisan elhelyezett lehallgató (poloska) és megfigyelő eszközök felderítése (akár gépjárműben is)

Felderítés, kockázatelemzés, szaktanácsadás.

Biztonsági okmány gyártó rendszerek - Eredetiségvizsgálat, írásszakértői vizsgálat

Bankjegyek, biztonsági okmányok, értékpapírok, érmék, régiség valódiságának ellenőrzése. Magas szintű biztonsági elemek fejlesztése és kivitelezése. Hamisítás elleni védelem a legmodernebb és legősibb (!) eljárások ötvözésével. Biztonsági okmány gyártó rendszerek tervezése fejlesztése és üzemeltetése. Rendszer illesztés.

Portaszolgálat

Üzemi és személyi portaszolgálat. Gépjárművizsgálat, csomag átvilágítás, stb.

Rendészeti tevékenység, rendezvény biztosítás

Nagyobb rendezvények, sportesemények, koncertek, stb. személyi élő erős illetve kutyás őrrel történő biztosítása.

Recepciós-és információs szolgálat

Kutyás biztonsági szolgálat

Építkezések, ipari létesítmények, mezőgazdasági területek, időszakos illetve folyamatos őrzéseVilágbiztonság Nyílt Társaság vagyonvédelmi és magánnyomozó iroda.

Wide Open World Security - Open Society, Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság Mert mindennel rendelkezünk egy fizikailag és mentálisan is tisztább világ megalkotásához!Hagyományőrző Információ-Technológia alapú fejlesztéseink menetének szinten tartása érdekében, a finanszírozás hosszú távú megoldásának céljából indítottuk el személy - és vagyonvédelmi szolgáltatásunkat és magánnyomozó irodánkat. Kivitelező szakembereink minden szükséges, a törvényi megfelelőséget biztosító engedéllyel rendelkeznek. Megbízókat keresünk hagyományos biztonsági és rendészeti szakterületeken, valamint a társadalmi közgondolkodást jelentősen befolyásoló teóriák, hipotézisek, és összeesküvés-elméletek kivizsgálására!Vállaljuk: A különböző hipotézisek és teóriák összefüggéseinek bemutatását, ismertségük és elfogadottságuk mérését, valamint hatástanulmányok készítését. Kérésre külföldi magánnyomozó irodákkal együttműködve végezzük el az egyes elméletek alapjait jelentő dokumentumok, filmek, archívumok keresését és vizsgálatát. A vizsgálatok eredményei alapján, a legfontosabb és legérdekesebb témakörök megvitatására, szakértői kerekasztal beszélgetések szervezését és lebonyolítását is elvégezzük. Ide nem csak kutatókat várunk, hanem a témakör iránt érdeklődő internetes közösségek képviselőit is.

Erről a témakörről bővebben: itt olvashat...

Elektronikus levélElektronikus levelezési címeink:

Tervező és Fejlesztő Iroda:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Központi: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Magánnyomozás, személy és vagyonvédelem, objektumőrzés:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Feliratkozás hírlevél küldő szolgáltatásra (elég egy üres e-mailt küldeni a következő címre): Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.