Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810351 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

Kapcsolatfelvétel Földönkívüliekkel - modellez és PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - UFO

Földönkívüliekkel történő kapcsolatfelvétel - modellez-és...

A kapcsolatfelvétel modellezésénél a legelső és legfontosabb teendő, hogy bolygó szinten az emberiséget, így önmagunkat is be tudjuk sorolni a végtelen Világegyetemben. Célunk egy összefüggő tudásbázis bemutatása, hogy könnyebben megértsük szerepünket a Teremtés és az élet rendszerében. A jövő modellezése, a múlt és ezáltal a jelen jobb megismerése. A valóság megerősítése az időben és térben való kiterjedéssel. A hagyományok, a mitológia és a vallások által leírt Világegyetem ismeretének segítségével, a jelenleg hivatalosan elfogadott dimenziók kiterjesztése.

Földünk kivételes helye Naprendszerünkben

A kék sávval jelzett körben megfelelőek a körülmények az (szén alapú) élet kialakulásához illetve fennmaradásához. Galaxisunk a Tejút nagyságrendjében szintén van egy ilyen zóna a központi Maghoz képest.

Élhető területek a Naprendszerben és a Tejút galaxisban, a kör közepén a maggal a Nap(rendszer) ősi szimbóluma: 

Mivel a hit, és a vallások mindegyike a végtelennel foglalkozik, ezért fontos magunkban tudatosítani, hogy a végtelen mindenhogy végtelen. Tehát nem csak a csillagok, de a szubatomi részecskék irányába is. A végtelen jellegéből adódóan mindenhol és mindenben jelen van. Ezáltal a vallások mint az emberfeletti hatalmak és az egy Istenhez vezető út keresése is mindenhol jelen lehet. Ez csak az egyéni tudat kérdése. Tehát, egy technológiai és spirituális értelemben is fejlettebb földönkívüli civilizáció is nagy valószínűséggel foglalkozik a végtelennel illetve annak létrejöttével, egységével, a megmagyarázhatatlan dolgok vizsgálatával. A megismeréshez vezető ajánlott út valamely vallás tanításának magasabb szintű ismerete. Ehhez azonban könnyebben eljutunk, ha más vallások rendszerét is megismerhetjük, különös tekintettel az összefüggésekre, egyezésekre.

Szakrális történelmünk felelevenítése, összefüggések felszínre hozatala. Az ősi csillagászati tudás vizsgálata. A világ világosságának, az élet számára nélkülözhetetlen fény központú gondolkodásmódok megismerése. Elődeink nem csak a ma legismertebb 12 csillagjegyet ismerték. A történelem folyamán az állatővi jegyek közül kikerült két (a tudásba) beavató csillagkép: A Vadász vagy más néven Nimród, illetve a Kígyótartó csillagkép. Ezen kívül címerállataink, pl.: a Turul, a Holló, az Oroszlán is mind rendelkezik külön csillagképpel és vonatkozó mitológiai történetekkel. A ptolemaioszi rendszerben egészen 1922 (1930)-ig hivatalosan 48 csillagkép volt nyilvántartva. Ezek közül 47 ma is szerepel a mai hivatalos 88 csillagkép között. Az új elnevezéseket többnyire az eredeti csillagképek szétbontásával hozták létre. Pl. az Argonauták hajóját három részre bontották: hajótest, tat, és vitorla. Fontos kiemelni, hogy természetesen minden csillagképnek van 3 dimenziós kiterjedése, tehát nézőpontunkból mélységi kiterjedése is.

Az Oroszlán csillagkép csillagainak elhelyezkedése 3 dimenzióban:

Az Oroszlán csillagkép 3 nézőpontból

Vadász (Nimród, Ozirisz, Orion) csillagkép. Napfelkelte (kelta) kereszt. Csepp alakú helioszférikus mező. Naprendszer. Tejút - Orion-kar

Tejútrendszerünknek négy fő karja van. Egy kisebb, az élhető területre illeszkedő karban vagyunk mi.

A materialista szemlélettel az emberi gondolkodás jobb megértése érdekében, ebben a cikkben csak érintőlegesen foglalkozunk. Korunk nyugati világának egyik legelismertebb materialista gondolkodója, Stephen Hawking tudós- fizikus szerint léteznek idegenek az Univerzumban, sőt nem csak más bolygókon, de csillagok belsejében és a csillagközi térben is létezhet élet. Vezető tudósunk szerint az idegenek leigáznának és rabszolga sorsba hajtanának minket, ezért nem javasolt a kapcsolatfelvétel. Bővebben: Félnünk kell a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvételtől? - című bejegyzésben. Gondolatmenetében alapvető logikai hibák vannak, hiszen ha nem számol más, a mi szempontunkból (így a fény és tudás tiszteletén alapuló) jó erők létezésével, akkor jelenleg miért nem igáznak le bennünket? Vagy netán pont ez történik? Nézzünk körül bolygónkon, hogy van-e valamilyen nyoma föld-idegen hatásoknak, illetve hogy állunk az egyensúllyal!

Földünk idegen támadás alatt áll?

Nem az a kérdés, hogy léteznek-e idegen civilizációk, fajok, lények, entitások és intelligencia! A végtelen Világegyetemben minden számára van hely.

A kérdés az, hogy mi magunkat, Föld-lakókat hova tudjuk sorolni egy galaktikus rendszerben. A Hawking féle "gondolkodók" a jelenlegi életterüket a Földet tekintve mint egy élősködő rákos daganat viselkednek (a valós információt visszatartva további sejteket - példánkban emberek millióit vezetik félre). Elvetik az ősi tudás-rendszerek tanításait, illetve rákényszerítik ezt a hétköznapi emberekre is. Amennyiben ez nem csak egy átmeneti, megtévedt állapot, úgy ennek a romboló, saját magát is felemésztő szemléletnek semmi helye a Világegyetemben (csak arra jó, hogy a rosszat definiálja).

Ma már a tudomány is elismeri, hogy az általunk megélt anyagi világon kívül is létezik valóság. Mindent amit meg tudunk fogni, amit érzékelni tudunk valójában energiahullámok alkotnak. Így a mindennapi érzékelésen túl helyet foglaló világ egy sokkal tágabb értelmezési tartományban foglal helyet.

Párhuzamos, illetve más dimenziókban létező lények vagyunk mi magunk is. Gondoljunk csak az álmokra, révülésre, meditációs gyakorlatok adta megtapasztalásokra. Ezek a helyek tudományos szempontból nem léteznek, csak fantáziavilágok. Azonban hatásuk a hagyományosan megélt 3+1 dimenzióra vitathatatlan. Gondoljunk csak arra, amikor egy álmunk bármely kis mértékben is, de befolyásolja hétköznapi döntéseinket...Mondjuk csak annyira, hogy megosztjuk másokkal.

A legfontosabb, hogy ezek az eltérő létsíkok az összes mitológiában illetve kultúrában jelen vannak, méghozzá különböző szinteken élő intelligens lényekkel benépesítve. Az anyagi világban előforduló halmazállapotokkal mint megszemélyesített elemekkel találkozhatunk.

Kép: Szent, mentális kivetülés a védelmező Élet-virága szimbólum (gondolatkísérlet és kivetülés)

Idegenek, "alien" - a Földön kívül él ilyen?

Először is, mi jut erről eszünkbe: A tudományos fantasztikus filmekből ismert gonosz UFO-k, és robothadseregek, cuppogó, csápos, hatalmas fogú, csöpögő, rosszindulatú idegenek melyek megeszik az embereket vagy keltetőnek használják szaporodásukhoz. Egyes esetekben a hátukra tapadva veszik át az emberi test feletti irányítást, majd a földi klímát megváltoztatva teszik maguk számára élhetőbbé a bolygót. Nos ez nem feltétlenül fejlett megjelenítés vagy megjelenés. Sokkal valószínűbb az emberi tudaton keresztül (vagy annak hiányának kihasználásával) való megnyilvánulás mindenféle az anyagi világban észrevehető kiegészítés (test) nélkül. Ebben az esetben nehéz a földönkívüli hatás bizonyítása, még fejlettebb technológia és intelligencia segítségével is. Utóbbi módszer segítségével magas szinten álló politikusok, döntéshozók agyműködésén keresztül tudnak úgy hatni, hogy kívülről nézve nehéz az okozatot az egyéni tudat döntésétől elhatárolni. A médián keresztül programozott, pazarló, tudat nélküli vásárló és szavazó pedig milliós tömegekben támogatja őket. Nyugalom! A Földet körülvevő csillagtér korántsem olyan ilyesztő hely mint amilyennek a nagy nézettségű filmek mutatják nekünk!

Mindazonáltal nézzünk meg Földünket, látható-e bármely nyoma idegen hatásoknak:

- Mi történik a tudományos szempontból 4 milliárd éves földi evolúcióval: A különböző állat és növényfajok olyan mértékben pusztulnak mely a földtörténet alatt csak globális katasztrófák alkalmával volt hasonló. Pedig mostanában nem volt jelentősebb kozmikus katasztrófa vagy meteorbecsapódás.

- A 4 milliárd év alatt felhalmozódott fosszilis olaj és gáz mely az élet terméke úgy kerül hatalmas méretekben felhasználásra, hogy közben az élet minden formáját pusztítja. Az olaj mely bizonyos megközelítésben Földünk vére illetve a több milliárd éves élet nyoma, olyan gyorsan és feleslegesen kerül kiaknázásra, hogy az egész életrendszer fennmaradását veszélyezteti. Gyakorlatilag nem csak az élőlények pusztulnak, de a földi élet nyoma is eltörlésre kerül. Mindez pedig a földtörténet idejét tekintve egyetlen szempillantás alatt!

- Korrupt, az emberi faj szégyenét megtestesítő politikusok veszélyeztetik az egész ökoszisztémát! Lásd pl.: Mexikói öbölben jelenleg is zajló (2010.08.03) környezeti katasztrófa. A balesetek megelőzését hivatott berendezések ára politikusok zsebébe került. *2010.08.04-i hírek szerint végre elállt a szivárgás. Reméljük ez igaz és így is marad! - Az amerikai kormány szerint a BP a kiömlött közel 5 millió hordónyi olajból mindössze 800 ezer hordót tudott felfogni a kárelhárítás során, így ez a szivárgás a világtörténelem legnagyobb olajszennyezése. -

- A leginkább szennyező vállalatok melyek az olaj kitermeléséért és fogyasztásának mesterségesen magas szinten tartásáért felelősek: Vajon miért használja legtöbbjük logóiban az ősi szimbóumrendszereket? Ezek az ősi jelrendszerek, mint pl. az Élet-magja, Élet-virága ábrák mind természetes módon hordozzák az élővilág tiszteletére való tanítást! A válasz: azért mert kívülről nézve az emberek engedélyével teszik ezt. Így használják egy szimbólum erejét annak hivatottságához képest ellentétes célra.

Az Élet-magja ősi szent ábrázolás felhasználása (3 szoros elforgatás)

Az életrendszer tiszteletének és a kozmikus intelligencia megjelenésének szimbóluma: Az Élet-magja ábrázolás használata a British Petrol logojában (3 szor elforgatva). Középen: Mángorló (1770., Nyugat-Dunántúl). Jobbra: Élet magja, az Élet-virágának középső része.

- Tiszta energiát előállító, hasznosító találmányok melyek a fősodrású médiából kimaradnak... Lásd: csatolások a cikk alján.

- Pazarlásra és a szellemi értékek elutasítására buzdító, tudatmódosító tömeg-média

Nézzük a jó részét!

Fel kell ébredni!

A modellezéshez célszerű minden olyan információforrást vizsgálni mely az emberiség történelmében, annak írott és beszélt formájában fennmaradt. Így vizsgálatunk tárgyát a Földön fellelhető és letűnt kultúrák emlékeiből a következő forrásokra terjesztjük ki:

- Csillagmondák, mesék, legendák, mitológia

- Történelmi események csillagászati összefüggései

- Időmérés, különböző naptárrendszerek

- Csillagjegyek, csillagtérképek

- Ősi UFO ábrázolások, leírások (barlangrajzok, szent képek, szent szövegek és ábrázolások)

- Kozmikus (számrendszer független) intelligencia bemutatása

- Vallások szimbolikája

- Régészeti leletek szimbólum alapú egyezéseinek kimutatása, stb.


- Összefüggések: Kozmikus Intelligencia; Szent Korona; Teremtés; Dimenziók; Szent geometria, Metatron-kocka; Merkaba; Asztrológia; Végtelen csomó; Matematika - Pi, Piramisok; Fi; Fibonacci - Aranymetszés; A Szimbólumok „rejtélyes” világa; Életfa - Égig érő fa - Világfa - Az Élet Virága - Az élet világa; A bennünk élő mikrokozmosz; Történelem és mitológia; Vallások; Világegyetem - Fraktáluniverzum; Rovásírás, Ligatúrák; Az „elsődleges valóság”; A Szíriuszi háromszög; Évezredes fejlett technológiák...

A holografikus, vagyis fraktálisan ismétlődő Univerzum elmélet, és a Táltos hitből ismert világok között az angyaloknak szabad átjárása van.

1Móz 28,12	 És álmot láta: Ímé egy lajtorja vala a földön felállítva, melynek teteje az eget éri vala, és ímé az Istennek Angyalai fel- és alájárnak vala azon.

1Móz 28,12 És álmot láta: Ímé egy lajtorja vala a földön felállítva, melynek teteje az eget éri vala, és ímé az Istennek Angyalai fel- és alájárnak vala azon.

Kép: Anglia, Bath Abbey katedrális; William Blake - Jákob lajtorjája c. festmény; Magyar középcímer; Yggdrasil - A skandináv világfa

Célunk a Földön fellelhető kulturális értékek szakszerű rendezése, a megfelelő morális hatások érdekében, kezdetben a minél könnyebben megérthető azonosságok kiemelése. Az általunk fejlesztett "szimbólumkapus" társasjáték alapjaiba bárki bepillantást nyerhet a Világbiztonság lapjainak böngészésével.

A kapcsolatfelvétel szintjének és helyének meghatározása (az eddigi vizsgálatok alapján a legmegfelelőbb módja):

Szint: szakrális. Helyszín: Kárpát-medence. Idő: megtörtént***

Ajánló:

Honlapunk az "Emberi Kulturális Evolúció" folyamatának modellezésével és a "Technológiai különösséggel" foglalkozik. Kérjük böngéssze ezen témaköröket a menükön keresztül! Amennyiben támogatni kívánja szakértői rendszerünk fejlesztését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


UFO-k a képtárban:


*** Csillagok

Kapcsolódó témakörök:

- Szakrális

- UFO

- Tudomány - technika, tiszta energia

Letöltés:

Celestia csillagászati 3 dimenziós térkép és szoftver