Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28936 kép van 36 kategóriában és 2767 albumban, eddig 7749515 megtekintéssel és 5133 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomraMagyarország nemzeti parkjai:
(Két kép véletlenszerű megjelenítése melyek valamilyen okból kapcsolódnak a fenti kifejezésekhez. A képes adatbázis fejlesztésébe bárki bekapcsolódhat, regisztrálhat az adatbázisba és saját képtárat hozhat létre.)
Célunk a minél átfogóbb információközlés Földünk jelenlegi állapotáról, arról, hogy mit tehetünk, mit kell tennünk.

 

Ezen a lapon keresztül betekintést nyerhet  a veszélyeztetett fajok és természetvédelmi területek témakörökbe. Videókon mutatjuk be a környezetszennyezést és hatásait. Megtudhatja mi is az a „pánspermia elmélet”-mely a „Mag-népe a magyar” aspektusból megközelítve igen érdekes összefüggésekre mutat rá. Tudta-e pl., hogy a fehér bőrű emberek milyen kockázatoknak vannak kitéve az ózonpajzs elvékonyodásával kapcsolatban? Nem csak az úgynevezett ózonlyuk veszélyes! A vékonyodás többek között növeli az UV-B sugárzást, ezáltal a DNS roncsolást és a bőrrák kockázatát, minden 1%-os csökkenés 2%-al! Minél fehérebb a bőre valakinek, annál érzékenyebb! Eljött az idő, hogy fajtól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül minden ember összefogjon bolygónk megóvása érdekében! Egyre többen éheznek, a hagyományos természetközeli gyógyítás, a gyógynövények nagy része elérhetetlen, és sok helyen az ivóvíz ellátás is napról napra nehezebbé válik! Tudta-e, hogy a leghatékonyabb gyógyszerek a természetben fellelhető hatóanyagok mintájára készülnek? A lemásolt hatóanyagok melyek ipari méretekben könnyen előállíthatók, sokszor csak tüneti kezelést adnak. A természetes körülmények között létrejövő molekula-szerkezetekhez viszonyítva komoly eltéréseket mutatnak, ebből kifolyólag nem kívánt mellékhatásokkal bírnak. Mégis, a legkiemelkedőbb kutatási eredmények a természet utánzásával jönnek létre. Minél változatosabb a természet, annál több ötletet tud a tudomány is felhasználni! Példák: Összetett szemek a rovarvilágból - CCD kamerák; Izmok - Mesterséges izmok és végtagok. Bőr, érzékelés tapintással - A legfejlettebb érintő szenzorok. Cápabőr - Úszódresszek nanorétegekkel. Szaglás - Molekula szenzorok és mesterséges orr. Emésztés, tápanyagfeldolgozás, méregtelenítés - Környezetvédelem, a hulladékot lebontó baktériumok alkalmazásával. Túlélési stratégiák a különböző állatközösségekben - Ugyanaz más vonatkoztatási rendszerekben... A négymilliárd éves nanotechnológia (evolúció) semmiben sem mond ellent a vallásos megközelítésben "Értelmes tervezésnek- vagy Intelligens tervezésnek" nevezett irányzatnak!

Mit tehetünk? Íme: a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport honlapja és egy figyelemfelkeltő videója. A film megtekintése után világossá válik, hogy azonnali cselekvésre van szükség, melyben a WOWS - Teljesen Nyílt Világbiztonság kezdeményezés a szervezésben is jó támogatási alapot nyújt!

A vegetáriánus (csak növényi eredetű élelmiszert magukhoz vevő) étrend követői sokkal jobb egészségügyi mutatókkal bírnak. Az általuk a környezetre leadott terhelés a húsfogyasztás mellőzése miatt kevesebb mint egyötöde a hagyományos táplálkozás híveihez képest. Minél közelebb áll genetikailag az elfogyasztott állat az emberhez, annál nagyobb valószínűséggel egészségtelen a húsa. Az ipari körülmények között tartott állatok egész életük során kínzásnak vannak kitéve. A hagyományos állatgazdálkodás melyet mesterségesen ellehetetlenítenek az állatok számára is kellemesebb körülményekkel szolgálnak. A jó magyar gazda tiszteli és szeretettel gondozza állatait. Az őstermelők által felnevelt jószág húsa a természetes tápok miatt is egészségesebb! Érdemes azon is elgondolkodni, hogy minél feljebb van az állat az evolúciós létrán, annál valószinűbb hogy többet fog fel a környezetéből, a világból... A következő kisfilm bemutatja az igazságot a mai "állatartásról" ami sokkoló is lehet egyesek számára!

Már az is sokat számít ha valaki a hazai termékeket vásárolja, hiszen így nem támogatja a környezetszennyező szállítmányozási folyamatot. Köztudottan sokkal egészségesebb annak az állatnak a húsa ami természetes körülmények között, vidéki gazdák által lett felnevelve. A nagyipari módszerek keretei között "felnevelt" állatok legtöbbször olyan körülmények között vannak tartva melyeket inkább eltitkolnak a nagyközönség elől. Kinek van kedve olyan állat húsát megenni, mely rövid élete során végig szenvedett, rácsokon állva nőtt fel, olyan sok tápszert kapott, hogy a csontozata nem bírta a hús növekedését és ezáltal saját súlyánál fogva tört el a lába... Ne csodálkozzunk azon, hogy az ilyen állatok húsának fogyasztása erősen növeli a daganatos betegségek kockázatát!


Mit tehetünk még?

Mutassunk jó példát! A követendő példa: Tavaszi nagytakarítás volt a Föld Napja alkalmából a Gellért-hegyen. „Több mint 150 ember, család, diák vett részt a programon, és több mint 40 alpinista, így fantasztikus és látványos eredménye lett a munkánknak. 150 zsák hulladékot gyűjtöttünk össze a kilátóhelyeken, a hegyoldalakon, miközben kiváló hangulatban telt az idő! Sütött a nap, csicseregtek a madarak, és turisták biztattak minket!” Le kell számolni a média által „belénk súlykolt” kishitűséggel! Igenis tudunk tenni a tiszta környezetért! A jó példa mutatása jelenti a legnagyobb morális erőt! Nem elég 4 évente szavazni menni! A példamutatás és az összefogás csodákra képes! A következő, általunk is támogatott akcióra június 6-án, Budapesten a Feneketlen tónál került sor. Több civil szervezettel összefogva tisztítottuk meg a környéket és komoly erkölcsi támogatást kaptunk még az arra járó külföldi turistáktól is! A környezettudatos gondolkodásmód elsajátítása az élet más területein is kifizetődő. Gondolkodjunk nagyobb rendszerben is mint csak a saját (mára már mesterségesen összezsugorított) életterünk: Ha összenyomjuk a műanyag flakonokat akkor sokkal kevesebb helyet foglal. Így kevesebbe kerül a szállítása is. Nem is beszélve arról, hogy a sok helyen még mindig válogatás nélkül tárolt hulladék a gyűjtőkben túlcsordulnak. Legtöbbször az összepréseletlen műanyag palackok miatt. Ez lakótársainknak és saját magunknak is környezetszennyezés általi fertőzésveszélyt jelent. Legyünk türelmesek azokkal akik nem akarják átlátni a közösségben való gondolkodás előnyeit! Magyarázzuk el nekik a folyamatot! Azt is, hogy legtöbbet az élő szó számít! A környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek munkájánál is sokkal többet ér, ha a többség kezd el végre környezettudatosan gondolkodni. Támogassuk a környezetvédelemmel, természetvédelemmel foglalkozó egyesületeket és közösségeket! Sok kicsi sokra megy!

Nagyon fontosnak tartjuk a Wikipédia lexikon vonatkozó bejegyzéseinek gyarapítását! Ehhez bárki akár azonnal hozzáfoghat, illetve a választható ingyenes regisztráció után további információt és előnyöket kaphat. A szerkesztés során az egyetlen elvárás a visszaellenőrizhető forrás megadása (pl. lexikon, környezetvédelmi szervezet honlapja, vagy akár idegen nyelvű Wkikipédia bejegyzés). A kezdeti eligazódáshoz jó segítséget nyújt az általunk kiemelt témakörök és kategóriák böngészése: Fontosabb, sajnos erősen hiányos kategóriák a Wikipédia lexikonban (vörössel jelölve)

Ne feledje! A környezettudatos gondolkodásmód része a tiszta környezet megteremtése, mely a megfelelő közbiztonság kialakításának is alapfeltétele! A nem kívánatos folyamat melynek belátásához sajnos nem kell erős fantázia: szemetelés-rongálás-a közvilágítás hiánya, majd ebből adódóan a bűnözésre hajlamos egyének felbátorodása és erőszakos bűncselekmények elkövetése... Mindenkinek be kell látnia ami nemzetközi felmérésekkel is alátámasztható: szép, tiszta és jól kivilágított környezetben a bűnözés is visszaszorul!

 

Kapcsolódó bejegyzések és honlapgyűjtemények:

Eltitkolt, vagy nem megfelelő publicitással közölt találmányok: Az energiaipart, a környezetvédelmet és az édesvíz előállítást forradalmasító feltalálók és találmányok

Ősmag elmélet

Életmag, fénymag ábrázolások

Médiafigyelés, Wikipédia a "szabad" enciklopédia

Szakrális (szent) geometria: Életmag; Élet virága...

Fontosabb, sajnos erősen hiányos kategóriák a Wikipédia lexikonban (vörössel jelölve)

http://termeszetvedelem.linkpark.hu/

http://termeszetvedelem.tlap.hu/