Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810351 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Szakrális


Élet-magja

Az Élet-magja, szent geometria - Az ősi egyetemes tudás felszínre hozatala

A szent vagy szakrális geometria egyik legősibb, legalapvetőbb ábrázolása az Élet-virága, illetve a közepén található hét körben ábrázolt Élet-magja. Nem „csak” a teremtés napjainak megfelelő szimbólumról van szó, de több dimenziós megjelenítésben a tudomány legújabb kutatási eredményei is könnyebben érthetővé válnak (pl. húrelméletek, egyesítő „M”-elmélet, a párhuzamos dimenziók kapcsolatai)! A szabályos (platóni) testek is ebből a szerkezetből vonatkoztathatók a legegyszerűbben.  Mára több lelet és kutatási eredmény mutat rá, hogy a Kárpát medencében ősidőktől jelen lévő szkíta-hun-magyar kultúra egyik legősibb ábrázolásáról van szó! Az Egész világon egyre több ember foglalkozik az úgynevezett ezotériával, ezoterikus tanításokkal, melyeknek alapját a zodiákus (csillagjegyek) és a világ számos ősi szent helyén fellelhető Élet-virága adja! Tudta-e, hogy a világon szinte egyedülálló módon, Erdélyben a székely kapukon és a magyar hímzésekben még mindig jelenlévő motívumrendszerről van szó? További érdekességek: aranymetszés arány vagy arany-arány ábrázolások a természetben, az építészetben és a kozmoszban.

Élet-magja ábrázolás és továbbszerkesztése a Metatron-kockáig. Brahms: Magyar Tánc No. 5. A kép és zene matematikai hasonlósága nem véletlen, a csárdás táncról van szó.Szakrális geometria


Népművészet

Szakrális tudomány

Életmag és fénymag szimbólumok vallásos ábrázolásban.

További szent geometriával foglalkozó leírások, galéria és videók:

Szentgeometria.hu

További térelmélet ábrázolások, dimenziók, animáció: IEOIE