Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810351 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

Sólyom PDF Nyomtatás E-mail
Magyar - Szakrális

Vadász

Sólyom

A ragadozó madarak leggyorsabb képviselője. Az égbolt legveszélyesebb vadásza.
A sólyom kitűnő látásáról ismert, ezért méltán hordozza magával a képi gondolkodás, a szárnyaló képzelet szimbolikáját is.
Figyeljük meg az ősi egyiptomi ábrázolások adta hasonlóságokat! A köztiagy, az agy középső része tartalmazza az álmok, a meditatív állapot és a vizuális gondolkodásmód alapját képező tobozmirigyet.

Hórusz szeme és az emberi agy középső része
Feltűnő jelképek: Hórusz szeme, sólyom, kígyó, királykobra, R, keselyű, aranymetszés arány, Fibonacci spirál - a különösség jele 

Szívünkkel és elménkkel hozzuk meg döntéseinket. A sólyom a leggyorsabb égi ragadozó, így az Égi Vadász, tehát Nimród (Orion) jelképe. Galaxisunk Orion-karjában vagyunk, csillagösvényen a Vadász csillagkép vezet a Mag felé! Sólymunk a tiszta elme, a képzelőerő, a teremtő erő szimbóluma! Zuhanás közben csepp alakot vesz fel. Így közel 400 km/órás sebességet is elérhet.
A szív jelkép 2 cseppből áll össze. Olyan mint két sólyom találkozása. Legyen elég a könnyekkel áldozatot hozni, ne kelljen vér az igazság felszínre hozatalához!
Szárnyaljatok sólymok!

Könny és vér

Képzeljétek el a szebb jövőt! Minden nagyságrendben amit csak ismertek! Bolygónk, a Föld szintjén, az emberiség, a nemzet, a család és az egyén szintjén is. A belsőtökben az egészséges sejtosztódás megjelenítésével és tovább! Ehhez már nagyon sok információt kaptatok. Ne féljetek irányítani a képzeletet! Válasszátok külön a kívülről és belülről jövő képeket! Összpontosítsatok! Vissza kell térnünk a valóságba, valósítsunk meg közösen! Élő közösségekkel!
 
Szárnyaló képzeletünk anyagi világban megtestesült szent madara!
Repülj tova! Szállj fel a magas égbe, fel, fel, az ősi messzeségbe. Nézz le ránk kérlek, hozz világosságot minden békülékeny félnek! Szent erőddel félretesszük minden haragunk, fényes szárnyaiddal tisztítjuk megfáradt tudatunk. Te vagy maga a tiszta élet, a szent szellem ereje mely bennünket éltet.
Minden szárnycsapásoddal világosabbak leszünk. Mi és a világunk végre jó úton megyünk!

Térjünk vissza Őseink tudásához a magyar nyelv képi erejének segítségével! A kimondott szó és a képzelet fényének találkozásával!

Agyunk hármashalom rendszere, a két agyféteke és a köztiagy térbeli helyzete:

Köztiagy

 

A tobozmirigyben lévő kalcit kristályok egy része (aragonit mikrokristályok) vastartalmuk miatt elektromágneses tulajdonságokkal bírnak.
Kémiai hatásra a kristályszerkezetükben változás jön létre, ezáltal is megteremtve a kapcsolatot a biológiai-kémiai és elektromágneses rendszer között.

Az "Ég ígérő fa" vagy "Égig érő fa" szent jelkép. A fa gyökerei az alsó világban, törzse a középső világban, koronája a felső világban található. fordítsuk el képzeletben 90 fokkal! Az emberi agy neuronhálózatánál találjuk magunkat! visszatérünk önmagunkhoz az Ősök útján.

A tudás és Élet fája együtt adja az Égig érő szent fát!

A Tudás és az Élet fája együtt adja az Égig érő fát! Az egészséges sejtosztódás szimbolikája is megjelenik előttünk.

Dalba foglalva a Kormorán együttes előadásában:

 

Az emberi agy latinul cerebrum, görögül ἐγκέφαλον, enképhalon - "hármas-én kép halom".
Tisztítsuk meg magunkat a tudatmanipuláló média képeitől! Mozgassuk meg a három szent halmot, valódi énképünket!
Szerkezete különlegesen bonyolult lehet, például több mint 100 milliárd neuronjának (idegsejtjének) mindegyike akár 10 000 másik neuronhoz is kapcsolódhat. Ezek a szerkezetek a legkisebb egységtől kezdve a legnagyobbig beágyazottan, funkcionális értelemben fraktálhálózatok szerint illeszkednek egymásba. Egy-egy neuronnak akár 10 ezer szinaptikus kapcsolata lehet más agysejtekkel.
Az agy és a gerincvelő a központi idegrendszer két alkotórésze.

Az agy középső, legősibb részét (köztiagy) hívják hüllőagynak is.

 

Kapcsolódó film az (irányított) vizuális gondolkodásmód használatáról:

Temple Grandin: A világnak mindenféle elmére szüksége van!

Temple Grandin, akinél gyerekkorában autizmust állapítottak meg, saját agyának működéséről beszél - megosztja a "képekben gondolkodás" képességét, ami segítségére van abban, hogy olyan problémákat oldjon meg, amelyeket a neurotipikus agy talán nem vesz észre. Hangsúlyozza, hogy a világnak szüksége van olyan emberekre, akik az autista spektrumon helyezkednek el: vizuális gondolkodókra, mintákban gondolkodókra, verbális gondolkodókra és mindenféle okos, "geek" gyerekre.

A magyar nyelv szógyökrendszerének és ragozó szerkezetének köszönhetően kiváló alapot ad a képi (vizuális) gondolkodásmód fejlesztéséhez!
(A lejátszó gomb melletti "View subtitles" gombra kattintva a magyar felirat kiválasztható: "Hungarian")

 

Turul: A madarak viselkedésének megfigyeléséből és a magyar nyelvből lehet okulni!

A turul egy összefoglaló név, több minőséget takar. Elsődlegesen a világ leggyorsabb vadászát a sólymot látjuk benne. Ugyanakkor ennél sokkal többről van szó. A jelképek elemzése sok mindenre fényt derít. Egy madár ábrázolásról csak tüzetesebb vizsgálat után derülhet ki, hogy sas, vagy sólyom. Képi gondolkodásunk segítségével képzeljünk el egy csatamezőt ahol sasos zászlók állnak sólymos zászlókkal szemben. Csak akkor látjuk a különbséget ha már túl közel vagyunk... A turul szárnya TÁRUL szállva TÉRÜL miközben rálát hatalmas TERÜLetére. Látóagyával vadászik, fentről látja be a teremtett teret, minden képet gyorsan TÁROL, majd amire kevésbé van szüksége abból: TÖRÖL. A sas felett száll magasan, ezért olykor előfordul, hogy az általa kinézett prédát a sas vadássza le. A sólyom területén ilyet bármikor nem tehet, a levegő és a képi gondolkodás leggyorsabb királya ilyenkor TOROL...

A levegőben a sas a sólyomnak nem ellenfele. Hiába sokkal kisebb testű madár! A sólyom közel 400 km/órás zuhanórepüléssel és az ehhez kifejlesztett reflexeivel bármikor a zsákmány elejtésére kényszerítheti a sast.

Olyan mint egy gyors számítógép. A nevének forgatásában az agy működése is benne van. A ragadozó madarak leggyorsabb és legveszélyesebb képviselője a sólyom. A levegő királya. Ezek után nem is lepődünk meg azon, hogy a turul szóforgatásában az összes szükséges művelet szerepel ami egy számítógép alapjaihoz szükséges!

Töröl: nagyon fontos minőség! A dögevő madarak áldásos tevékenységére hívja fel a figyelmet. A felületes ismeretekkel rendelkezők negatív jelképet látnak benne, pedig nélkülük a fertőzésveszély és az új antitestek kifejlődése sem menne olyan gyorsan mint ahogy szükséges!

A koronás Turul nagy betűvel írandó, mert egy van belőle. Összefoglalva: A sólyom a sas és a dögkeselyű is turul. Sólyom alakban a legmagasabb szintű égi vadászt képviseli!

 

Hórusz (HR-KRST) - Kerecsen (Karácson) - sólyom -  kifejezések előfordulása a képes adatbázisban:

(Négy kép véletlenszerű megjelenítése melyek valamilyen okból kapcsolódnak a fenti kifejezésekhez. A képes adatbázis fejlesztésébe bárki bekapcsolódhat, regisztrálhat az adatbázisba és saját képtárat hozhat létre.)

 

 

Zuhanás közben szinte tökéletes csepp alakot vesz fel, így sebessége megközelíti a 400 km/h-t.

 

 

Kapcsolódó:

Elágazások az agyi neuronhálózat, az egészséges sejtosztódás és az Univerzum szerkezete felé
Humán kulturális evolúció