Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810351 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra


Regisztráció

Az eredmények összehangolásával egy gyors és pontos szakértői rendszert fejlesztünk. Felhasználóinknak lehetőségük van saját képgyűjtemény létrehozására, melyek kategorikus vagy szimbolikus egyezései alapján megjelenhetnek a főoldalon. A képekhez és albumokhoz további információ és hozzászólások adhatók. Az összefüggéseket több irányból mutatjuk be. Ha tetszik amit találtál, csatlakozz Te is a fejlesztéshez, vagy csak szavazz, böngéssz szabadon a kategóriákon, kulcsszavakon és szimbólumokon keresztül!


Tisztelt Regisztrált Felhasználóink!


Biztonságtechnikai és pénzügyi elemzések után az az elhatározás született, hogy az új "Intelligens Képtár" és az eddig megjelent oldalak felhasználói adatbázisait egyelőre nem kötjük össze.* Így több, egymástól bizonyos fokig független rendszerben tudunk dolgozni.
Az eredményeket ettől függetlenül természetesen folyamatosan hangoljuk. Ezúton is köszönjük az eddig feltöltött sok képet és leírást! Ezek közül egyre több lesz olyan állapotban, hogy galériákba rendezhető. Jelenleg több mint 1800 kép galériákba rendezve, kulcsszavakkal jó minőségben elérhető.
A leírásokat és kulcsszavak listáját folyamatosan tudjuk bővíteni. Ezzel készítjük elő, majd fejlesztjük az automatikusan működő alak -és szimbólum felismerő modul képességeit.

Az emberi felügyelettel működő alprogram elindulásáig még sok témakört kell feltölteni. A főoldalról összetettebb szűrések, adatbázis lekérdezések is elérhetők, hogy jobban ki legyen emelve milyen kulturális egyezésekre világít rá a rendszer. Ezek a kék színnel jelölt linkek a főoldali galériák mellett vannak megjelenítve.

Ezért megkérjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy ismételten regisztráljanak a következő csatoláson keresztül a képtárba is!

Ide kattintva lehet regisztrálni: http://vilagbiztonsag.hu/keptar/register.php

A folyamatosan fejlődő, szimbólumkapus képtár ezentúl a főoldalról, a címsorból is közvetlenül elérhető: http://vilagbiztonsag.hu/

A képtárba való regisztráció után lehetőség van:

Kezdő szinten:
- A meglévő anyagokhoz hozzászólni (képek és kulcsszavak alatt található vitalapok, hozzászólások kiegészítése)
- Új bejegyzéseket létrehozni, képeket feltölteni
- Saját képeket feltölteni a meglévő képtárak kiegészítése céljából, illetve azokat kulcsszavakkal ellátni

Haladó szinten:
- Meglévő képtárak kiegészítése, kulcsszavak bővítése
- Egy javasolt, vagy saját témájú galéria létrehozása mely megjelenhet a főoldalon
- Javaslatok, értékelések a fejlesztésre vonatkozóan Köszönjük az eddigi érdekes anyagokat, képeket és kulcsszavak kiegészítését!


Külön köszönet az oldalak aktív népszerűsítésében résztvevőknek!

*Eddig csak munka jellegű felajánlásokat kaptunk illetve fogadtunk el.