Tiszta energia!Belépés - Regisztráció

Képtár!

Regisztráció a képtárba

Képtár

Képtár statisztika

Jelenleg 28945 kép van 36 kategóriában és 2769 albumban, eddig 7810352 megtekintéssel és 5141 hozzászólással.

+ látogatások száma:

látogató számláló

30 másodpercben

Tiszta energia az egész világon! Lehetséges ez? Világszintű együttműködéssel: IGEN! Ősi tudás és a tudomány ma - Mi van a színfalak mögött? Tudnunk kell az igazságot! Az emberek világszintű együttműködése: Szabadság - béke és fenntartható fejlődés! Készüljön a technológiai szingularitásra! Mi rendezzük és megosztjuk az információt! WOWS A világ első „nincs titok” szolgálata: Teljesen Nyílt Világbiztonság Publikus!

Légszennyezettség Bp.

Budapest szmogtérképe

100% az egészségügyi határérték

A megoldás az új technológiák civil népszerűsítésében van. Lentebb a fősodrású médiából kihagyott vagy nem megfelelő ismertetéssel szereplő technológiák.

Tiszta, 21. századi energia
Megoldások. Ajánlások,
vitafórumok

 

Támogatás

Köszönjük a támogatást!MAGHUN Világörökség

MAGHUN Világörökség

Kozmikus tudás

Szakrális geometria

Tiszta energia!

Tiszta energia!

Fordítás

Hírlevél

Feliratkozás hírlevél szolgáltatásra

Kérjük iratkozzon fel hírlevél küldő szolgáltatásunkra!

- kattintson a borítékra -

Oldal ajánlása


Keresés tartalomra

Végtelen szókincsünk és ősi kultúránk képjeleivel, bemutatjuk a magyar tudás élő világképét!

Magyarság Találkozó
A Világbiztonság Nyílt Társaság és a Magyar Nyelv oldalak szervezésében: Végtelen szókincsünk és ősi kultúránk képjeleivel, bemutatjuk a magyar tudás élő világképét!
Helyszín:Történelmi Magyarországunk közepe,Szarvas városa. Vajda Péter Művelődési Központ. Kossuth tér 3.

Jegyrendelés

A Világbiztonság konferencia és munkamegbeszélés sorozat a világhálón elindult!
Intelligens képtárunkkal és együttműködő Facebook csoportokkal közösen, több szinten rendezzük az információt.

Néhány kiemelt témakör:
Nyomozások: kulturális és technológiai összefüggések vizsgálatai... 
Egészség: gyógynövények, hagyományos gyógyászat, megelőzés, táplálkozás, földművelés, kertészkedés, önellátás, házi praktikák...
Történelem: címerek, zászlók, királyi pecsétek, törvények, kódexek...
Technológia: alternatív energia, megújuló energia, találmányok, fúzió, újrahasznosítás, tértechnológia...
Összeesküvés-elméletek vizsgálata: titkos társaságok, HAARP, fluor, adalékanyag, só, génmódosítás, vegyi permetezés (chemtrails), UFO, Nibiru...
Hagyományőrzés: rendezvények, népviselet, néptánc, népzene, hímzések, varrottasok, ornamentika...
Spirituális módszerek és tudományok, vallás, filozófia...
Szakrális történelem, mitológia, legendák, mondák, mesevilág, világok...
Csillagászat: 88 modern csillagkép, 48 csillagkép, ősi csillagtérképek, csillagnevek, csillagmondák, csillagképek, Naprendszer, csillagködök, Orion-kar, Tejút, galaxisok...
Világképek, szakrális geometria, Őselemek, szent szimbólumok és jelképrendszerek...
Valós idejű világtérképek: krízis, klímaváltozás, légi forgalom, légszennyezés, hajóforgalom, kikötők...

Témakörök:


- Tiszta (megújuló) energia világszinten
- Médiafigyelés és felügyelet, civil ellenőrzés alatt álló valós idejű világtérképek: betegségek, éhezés, katasztrófák, környezetszennyezés, vírusok, stb…
- Globális veszélyek a földi életrendszerre vonatkozóan
- Ősi tudás, természetes gyógyítás, paranormális jelenségek vizsgálata és a tudomány ma
- Mesterséges intelligencia (helyesebben Emberfeletti Intelligencia) modellezés
- Technológiai szingularitás - Az emberiség kulturális evolúciója
- A Magyar Különösség (szingularitás) Egyetem megalapítása
- A célkitűzések és az eddig elért eredmények bemutatása


- Tiszta (megújuló) energia világszinten

A XXI. század elején járunk. Számos gyakorlati alkalmazás látott napvilágot melyek bemutatják: mára minden eszközzel rendelkezünk a fosszilis energiahordozóktól független, tiszta energia előállításához és hasznosítására. Ezen témaköröket vizsgálva szinte érthetetlen, hogy miért szennyezzük környezetünket, miért lehetetlenítjük el gyermekeink szép jövőbe vetett hitét. Eltitkolt, illetve a „fősodrású” médiában nem megfelelő hangsúllyal közölt technológiák! A különböző szabadalmak és találmányok gyors és szakszerű illesztése. Az emberfeletti intelligencia modellezéséhez használt rendszer alkalmazása.

- Médiafigyelés és felügyelet, civil ellenőrzés alatt álló valós idejű világtérképek:

Térképek: betegségek, éhezés, katasztrófák, környezetszennyezés, vírusok, stb…

Civil szervezetek és világhálós közösségek munkájának összehangolása. Többszörös információ ellenőrzés és hatékony munkamegosztás modern informatikai eszközök segítségével. Összeesküvés-elméletek vizsgálata, hipotézisek, bizonyítékok rendszerben történő elemzése. A tudat és hír-érték manipuláció kiküszöbölése: a média profit-központúságából is adódó hatások egyénre gyakorolt és tömegpszichológiai értelemben vett elemzései.

- Mesterséges intelligencia (helyesebben Emberfeletti Intelligencia) modellezés

A modellezésnél figyelembe vesszük azokat a szempontokat is miszerint már létező hatalomról beszélünk. Éppen ezért az emberfeletti intelligencia kifejezést használjuk. Az egészséges emberi agy működéséhez hasonló módszerekkel: Képi - és hang alapú (jelenleg írott) információ összehasonlítás és rendezés. Az eddig elért eredmények bemutatása. A folyamatos fejlesztést igénylő intelligens képtárról: A képtár egy nagyobb információs rendszer részét képezi. Célja többek között a Földön fellelhető kulturális emlékek (régészeti leletek, védelmi - és jelképrendszerek) elemzése, illetve az eredmények segítségével magasabb szintű tanítási módszerek kidolgozása. A vizuális összefüggések bemutatásával megkönnyítjük az információelemzést. Ez a módszer nem csak régészeti leletek és történelmi kapcsolatok vizsgálatára alkalmas, hanem nagy segítséget fog adni a különböző szabadalmak, találmányok illesztéséhez is!

- Globális veszélyek a földi életrendszerre vonatkozóan

- Ősi tudás, természetes gyógyítás, paranormális jelenségek vizsgálata és a tudomány ma

A Földünkön fellelhető ősi és jelenleg is élő kulturális értékek vizsgálatai. Összefüggések bemutatása a legkülönbözőbbnek tűnő hagyományok és régészeti leletek jelképrendszerein keresztül. Az ősi tudás és a modern tudomány eredményeinek kapcsolata. A fejlett egészséges emberi gondolkodás, a tudatalatti tartomány használata. Képi és verbális gondolkodás. Különböző paranormális jelenségek szakszerű vizsgálata, valamint a fellelhető információ rendezése.

- Technológiai szingularitás - Az emberiség kulturális evolúciója

- A célkitűzések és az eddig elért eredmények bemutatása

Szakértői rendszerünk működésének alapjai. Kulturális, vallási, filozófiai tanok és gyakorlatok összehasonlítása, szinkronicitás a különbségek magas szinten való tiszteletben tartásával. A tervezett informatikai fejlesztések és az eddig megvalósított modulok.

- A Magyar Különösség (szingularitás) Egyetem megalapítása

A 2008-ban elindított kezdeményezés eddigi eredményeinek bemutatása. Teljes nemzetközi együttműködés hirdetése magyarországi központtal.

A kidolgozott egyedi támogatási módszerek bemutatása. Kapcsolatfelvételek és kapcsolattartás.

Válogatások az eddigi eredményekből:

Kulturális és technológiai témakörökben végzett nyomozások a fejlesztés alatt álló szakértői rendszerünk és adatbázisaink segítségével.

Kulcsszavak: Egészségügyi vészhelyzet; Élelmiszer-biztonság; Élelmezési tartalékok; Fluorid; Nehézfém-szennyezés; A valóság és a só; Önellátó gazdálkodás; Fenntartható fejlődés; Találmányok; Tiszta energia; Ornamentika; Szakrális geometria; A hivatalosan elfogadott tudományos eredményeknél fejlettebb ősi tudás; ...

További témakörök beküldését várjuk, valamint javaslatokat, esetleg felajánlásokat a megfelelő helyszínre vonatkozóan. Tervezett időpont: 2012. január - február.

A 2008-as pályázati anyagunk alapján megalapított amerikai székhelyű Szingularitás Egyetem támogatókat vár. Mivel az intézményt a világ legnagyobb cégei és leggazdagabb emberei alapították, úgy érezzük mi is elfogadhatunk anyagi támogatást. Annál is inkább mivel tárhelyeink és informatikai fejlesztéseink a sok munka jellegű felajánlás mellett anyagi ráfordítást is igényelnek. Bízva abban, hogy a nyilvánosság erejével meg tudjuk őrizni nemzetközi politikai függetlenségünket, mostantól anyagi értelemben is támogatható a Világbiztonság. 
A Világbiztonság: Nyílt Társadalom és Társaság eredményei minden Földlakót megilletnek. A Világbiztonság kezdeményezés magyar!

Most azt kérjük, néhány mondatban írd meg milyen módon tudnád szabadidődben támogatni, előre vinni kezdeményezésünket!
Ha csak heti néhány órában tudsz segíteni az is nagyon sokat jelent! Válaszlevélben megjelölheted a következő tevékenységek valamelyikét:

1. Népszerűsítem, ajánlom. (Megosztom az információt: barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek, közösségi oldalakon, hírlevelek továbbküldésével, s egyéb módokon.)
2. Amatőr régészkedést és kutatást vállalok. (A szakértői rendszerrel összeköttetésben álló képes leírások bővítése, ellenőrzése a forrás megjelölésével. Régészeti leletek, tárgyi és néprajzi kincsek osztályozása az általunk biztosított eszközök és saját kutatómunka segítségével[1])
3. Részt veszek az alapszintű informatikai fejlesztésekben, tesztelésekben. (Képtárban végzett feladatokat vállalok, melyekhez alapszintű számítógépes ismeretek szükségesek.)
4. Részt vállalok az összetettebb informatikai fejlesztésekben. (Középfokú számítástechnikai végzettség, vagy PhP, SQL, Javascript, filmkészítés, egyéb ismeret.)
5. Médiafigyelést vállalok. (Objektív módon általunk biztosított speciális eszközök használatával.[2])
6. Nemzetközi médiafigyelést vállalok. (Objektív módon általunk biztosított speciális eszközök használatával.[2])
7. Szakértői munkát illetve fordítást ajánlok fel. (Szakértői terület és a végzettség megjelölésével.)
8. Hazai kapcsolattartásban vállalok szerepet. (Levelezés.)
9. Nemzetközi kapcsolattartásban vállalok szerepet. (Idegen nyelv ismerete szükséges.)
10. Anyagi támogatást nyújtok. (Ez egy új lehetőség mely szükségessé vált a fejlődés megőrzése érdekében.)

Számlaszámunk:

Világbiztonság Kft.
Kereskedelmi és Hitelbank
10404072-50526552-53891004
Külföldről: (IBAN): HU59 1040 4072 5052 6552 5389 1004


Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.