Titkos társaságok ősi tudásának leleplezése II. - Előadás

Titkos társaságok ősi tudásának leleplezése II. - Előadás

A szabadkőműves körző, vonalzó és a "mindent látó szem" csak a felszínt takarja. Nézzünk be közösen a színfalak mögé!
Egy ősi tanítási rendszer, melyet titokban a legnagyobb tudósok használnak. Egy világméretű rendszer és a magyar titok, mely fejleszti a tudatos képi gondolkodást...
Az előadás anyaga nem csak a titkos társaságoktól kiszivárogtatott információból épül fel!

Modern számítástechnikával és nemzetközi közösséggel dolgozunk az ősi titkok megfejtése érdekében. Mi történik, ha megpróbáljuk összeilleszteni a sok rejtélyt és összevetjük a hagyományokban megőrzött információval? A válasz sokak számára megdöbbentő lesz! A sok misztikus rejtély helyébe egy nagy titok és annak megfejtése lép!

Világunk tele van ősi titkokkal. Fejlett építőeszközök nyomait találjuk minden földrészen, hatalmas építmények, piramisok, letűnt kultúrák pontos csillagászati tudása tűnik fel előttünk, amennyiben a teljes Földet vizsgáljuk.

Az ősi népek hagyományőrzése egy olyan "megoldókulcsot" állít össze, mely fényt derít az "Egy nagy titok megfejtésére". Az eltérő kultúrák ugyanazt a tanítási rendszert őrzik, de eltérő módokon, hasonlóan ahhoz, ahogyan a modern adatvédelmi és titkosítási algoritmusok is működnek. A közös "megoldókulccsal" kinyitjuk a múlt elfeledett kincsesládáját és felfedjük az üzeneteket, melyek választ adhatnak a gondolkodó emberiség legnagyobb kérdéseire...

Az 1800-as években hivatalos nyelvi gyökrendszer tanításáról is szó esik majd. A szavakban jelenlévő ősi gyökök képeket hordoznak, melyek megfelelő környezetben jól forgatva, életre kelnek. A jobb agyféltekés gondolkodás fejlesztése is ide kapcsolódik... Bemutató kisfilm:

Jegyek kaphatók: AVE Kiállítóház (1065 Budapest, Hajós utca 21.) H-P.: 10.00 - 20.00

Elővételben (e-mailes jegyrendelés) az előadás napjáig 1.500,- Ft
Helyszínen és az előadás napján 2.000,- Ft

Helyet előzetes regisztrációval biztosítunk!

Előadásainkon HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN!

Regisztráció, jegyrendelés:
matine@matine.hu; rendezveny@matine.hu (előadás címe, az Ön neve, jegy darabszám)

Információ, jegyvétel: 20/312-5925

Helyszín: Budapest XI. ker. Zsombolyai u. 6. Időpont: 2017. július 12. szerda, 18:00–20:00

Az előadás Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/1907166529520816

Előadó: Bednarik Richárd a Világbiztonság Nyílt Társaság alapítója

Az előadó bejárta Európa, Ázsia és Afrika számos országát. Hat kontinens biztonsági szakembereivel dolgozott együtt. Biztonsági okmányokat gyártó rendszerekkel foglalkozott, így hivatalosan is betekintéssel rendelkezett a világ útleveleiben levő jelképrendszerekbe. A látható és rejtett szimbólumok nem csak a hamisítás ellen védik a dokumentumokat és felhasználóikat, de üzenetekkel is szolgálnak a világ országai számára, hiszen a különleges eljárásokkal előhívható képeket az együttműködő határőrizeti szervek láthatják. Ezen képek között, érthető okokból, az adott népek- nemzetek által használt szimbólumok vannak. A jelképek összességükben rendszert alkotnak és egy magas-műveltségbe vezetnek!

Az előadó a titoktartási kötelezettség megszegése nélkül, több mint 10 éve, egy olyan képes adatbázis építésébe kezdett, mely feldolgozza a világ ősi és modern címereit, a kultúrák és a tudomány jelképrendszereit, valamint bemutatja az ide tartozó, szabadon is fellelhető anyagok és az időközben felajánlott magángyűjtemények különleges kapcsolathálózatát.

A nyugati, hivatalos oktatási rendszer átalakulóban van. Az előadást megtekintők bizonyítékokat kaphatnak arra vonatkozóan, hogy a magyar kultúra ősisége és központi szerepe ma már vitathatatlan. A különböző tudományos, vallási és filozófiai rendszerek tanítása úgy kapcsolódik, ahogyan a jelképrendszereik találkoznak több szinten, több dimenzióban.

Az elemzésekhez szerver-alkalmazásokat használva, a világ kultúráiba kódolt ősi tudást modern informatikai eszközökkel tárjuk fel. Számítógépes modellezéssel és 3-dimenziós kisfilmekkel kerül bemutatásra az írott történelem előtti tudásbázis, mely a legmodernebb tudomány képeivel összhangban működik. Szakrális és tudományos értelemben: az emberi faj- és szellemiség, valamint az élővilág védelmi rendszere tárul fel. Ezt a tudást nyíltan használva, segíthetjük a különböző népek-nemzetek kultúrájának elismerését és fejlődésüket saját hazájukban!